Mobile Phone
Benito Hwen: + 86-13005180076
telpon kita
+ 86-15932672204
E-mail
benitohwen@cdgrinding.com
demo faktor
toko karya
lawang amba
lawang
toko karya
Taman
buruh
buruh

Products kita

kaluwihan

  • Kapasitas produksi

    Kapasitas produksi

    Kanthi kapasitas produksi taunan saka 40,000 ton, saiki kita basa paling gedhé profesional produksi Chrome mecah baja nyandhang-tahan lan palsu bal mecah ing Cina Lor.

  • pamriksa Quality

    pamriksa Quality

    1. Impact Test
    2. Rockwell atose Test spesimené Preparation
    3. Kimia Komposisi pengawasan
    4. lumahing atose pengawasan
    5. Internal Quality pengawasan

  • kualifikasi

    kualifikasi




    We sing standar pabrik GMP, ISO9001: 2015 qualified, pelanggan saka Chili, Peru, Afrika Kidul, Mesir, Vietnam ..etc.

aplikasi