Tour faktor
shop puna
dera e madhe
derë
shop puna
kopsht
punëtor
punëtor

PRODUKTET tONA

Përparësitë

 • Kapaciteti i prodhimit

  Kapaciteti i prodhimit

  Me një kapacitet prodhues vjetor prej 40.000 ton, tani ne jemi më të madhe bazë profesionale prodhimin e kromit rëndë çeliku veshin-rezistente dhe të fallsifikuara topa rëndë në veri të Kinës.

 • checking Quality

  checking Quality

  1. Test Impact
  2. Rockwell zahmet Test Mostër Preparation
  3. Përbërja kimike Inspektimi
  4. Sipërfaqja zahmet Inspection
  5. Inspektimi Brendshëm të Cilësisë

 • kualifikim

  kualifikim
  Ne jemi fabrikë standarde PMP, ISO9001: 2015 kualifikuar, konsumatorët janë nga Kili, Peru, Afrikën e Jugut, Egjipt, Vietnam ..etc.

Aplikimet