Hapé
Benito Hwen: + 86-13005180076
panggero Us
+ 86-15932672204
Surélék
benitohwen@cdgrinding.com
wisata faktor
warung karya
panto badag
panto
warung karya
kebon
pagawe
pagawe

Produk kami

kaunggulan

  • Kamampuh produksi

    Kamampuh produksi

    Kalawan kapasitas produksina taunan 40.000 ton, ayeuna kami dasar panggedena profésional produksi Chrome grinding baja maké-tahan jeung ngajalin bal grinding di kalér Cina.

  • mariksa kualitas

    mariksa kualitas

    1. Dampak Test
    2. Rockwell karasa Test specimen Persiapan
    3. Kimia Komposisi Inspection
    4. Surface karasa Inspection
    5. internal Quality Inspection

  • hal nu ngabateskeun

    hal nu ngabateskeun




    Kami baku pabrik GMP, ISO9001: 2015 mumpuni, konsumén téh ti Chile, Peru, Afrika Kidul, Mesir, Vietnam ..etc.

aplikasi